Prima pagină » Scărlătescu, ieșire nervoasă la MasterChef: „Chestii tâmpite”! Cine l-a supărat la PRO TV

Scărlătescu, ieșire nervoasă la MasterChef: „Chestii tâmpite”! Cine l-a supărat la PRO TV

28 aug. 2024, 08:58,

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au întors în acest an la MasterChef, emisiunea de la PRO TV care i-a făcut celebri.

După mai mulți ani petrecuți la Antena 1, cei trei bucătari au revenit la primul lor loc de muncă din televiziune, iar de pe data de 10 septembrie 2024, în fiecare luni și marți, de la ora 20.30, vor putea fi văzuți din nou pe micile ecrane.

Într-un interviu pe care l-a oferit recent jurnaliștilor de la Fanatik, Scărlătescu a vorbit și despre lucrurile care l-au supărat la MasterChef. Iar un concurent i-a rămas adând întipărit în minte bucătarului.

Ce l-a deranjat la un concurent

„M-au scos mulți concurenți din sărite, nu-mi mai aduc aminte. Sunt momente în care nu vor să înțeleagă. Mai ales tineretul din ziua de astăzi, care are acces la internet și are impresia că internetul peste noapte le bagă bucătăria în cap. Eu am o experiență de vreo 30 și ceva de ani și tot reușesc să nu le știu pe toate. Mi se pare ciudat să vii în fața noastră, noi trei care avem, domnule, o experiență foarte mare, și să susții niște chestii tâmpite. De exemplu, un concurent foarte interesant, drag nouă, care gătește bine, ne-a făcut un rahat de farfurie. A făcut un foie-gras, nu l-a gătit și i-am zis: «Cum ai ajuns tu să nu faci foie-gras?». Zice: «Eu știu că foie-gras se pune rece în tigaie». Puneți mâna pe carte. Dacă ai carte, ai parte”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Apoi, celebrul jurat de la MasterChef a dezvăluit că nici el nu știe să facă toate felurile de mâncare, chiar dacă este bucătar de meserie. Mai mult decât atât, a spus că nu se pricepe deloc la dulciuri, chiar dacă îi place să le mănânce.

„Sunt foarte multe pe care nu știu să le fac. Eu sunt bucătar de meserie, dar niciodată nu m-aș băga la măcelărie, niciodată nu m-aș băga în cofetărie, în patiserie, în gelaterie. Eu gătesc, dar nu mă puneți să fac dulciuri, pentru că nu-mi doresc să fac dulciuri. Bineînțeles că există mâncăruri chiar și în bucătărie care nu-mi ies. Asta înseamnă normalitate. Să știți că niciunul din noi, bucătarii de pe planeta asta, nu ne trezim dimineața și avem bagheta magică. Nu suntem artiști. Gastronomia este o știință”, a mai afirmat Cătălin Scărlătescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *