Prima pagină » Locația de vis care a apărut în Delta Dunării. Cum arată investiția de 160.000 de euro

Locația de vis care a apărut în Delta Dunării. Cum arată investiția de 160.000 de euro

06 aug. 2024, 15:33,

Delta Dunării este una dintre cele mai vizitate destinații turistice din țara noastră. O adevărată oază de liniște și relaxare, rezervația naturală protejată de înconjoară de vegetație și numeroase specii de animale și păsări. O femeie cunoaște potențialul Dunării, motiv pentru care a investit o sumă impresionantă într-o afacere.

Locația de basm din Delta Dunării

Delta Dunării este considerată cea mai mare zonă umedă din Europa. S-a format de-a lungul a 10.000 de ani, iar din anul 1990 este considerată rezervație a biosferei, alături de alte rezervații naturale din România și se află în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Ana Maria este o tânără care și-a dat seama de potențialul locului. A decis să investească suma impresionantă de 160.000 de euro într-o locuință pe care a transformat-o într-un loc de vis.

„Este o casă veche tradițională, noi am cumpărat-o acum o lună. Avem 4 camere, sunt 2 intrări se pot face ca două apartamente, curtea are 1.000 de metri. Avem piscină, baldachine, saună”, a spus Ana.

Cazările la pensiunile din Delta Dunării sunt pentru toate buzunarele. Încep de la 300 de lei și ajung până la 800 de lei. Pentru locațiile de lux, turiștii ajung să plătească chiar și 1.200 de lei pentru o singură noapte.

Vacanțele în Delta Dunării sunt nelipsite de plimbarea cu barca

Este imposibil sa vizitezi Delta Dunării și să nu te plimbi cu barca, pentru a vedea fauna impresionantă a locului. Prețurile nu sunt foarte mari pentru un tur cu barca.

De exemplu, pentru o oră veți scoate 100 de lei din buzunar de persoană pentru grupurile organizate. Desigur, prețurile sar de 500 de lei, dacă vreți să aveți la dispoziție o barcă privată.

Turiștii care aleg să viziteze Delta Dunării o fac pentru a căutate liniște și pace. În această perioadă este greu să găsești o cameră liberă, spun proprietarii de pensiuni.

„În weekend avem un grad de ocupare de 100%, în cursul săptămânii de 90%. Oferim oaspeților plimbări cu barcă, facem trasee și cu caiacele. Pot explora și zona continentală”, spune Mihaela Cvas, administrator pensiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *